Wie zijn wij en wat doen wij?

Waterman Assurantiën & Hypotheken B.V. is een onafhankelijk intermediair, gevestigd te Krabbendijke. Het kantoor, gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken, is in 1999 opgericht door Frank Waterman. In die periode is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande partner voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Waterman adviseert op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Het is onze taak om samen met u een inventarisatie te maken van uw vraag en de mogelijke risico’s waar u mee te maken hebt. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de maatschappijen waar de verzekeringen en/of hypotheken worden of zijn afgesloten.

De insteek van Waterman is om u zo helder en duurzaam mogelijk te adviseren over alles op het gebied van financiële dienstverlening. Volledig op basis van maatwerk, waarbij het belang van de klant te allen tijde voorop staat. Waterman is in staat volledig maatwerk te bieden vanwege volledige onafhankelijkheid en samenwerking met bijna alle banken en (verzekerings)maatschappijen. Waterman gaat verder, ook nadat u voor ons heeft gekozen om uw producten onder te brengen bent u blijvend verzekerd van een goede begeleiding en kunt u alle service van ons verwachten bij een schade of bij het ‘bij de tijd houden’ van uw producten.

Frank

Frank

Eigenaar/Algemeen directeur

Corine

Corine

Financieel administrateur

Bianca

Bianca

Adviseur Schade Particulier

Adrienne

Adrienne

Adviseur Schade Particulier/Zakelijk