Algemene informatie

Het kopen van een huis is een ingrijpende beslissing en brengt veel beslommeringen met zich mee. Vaak is het een complex proces waarin u veel keuzes en afwegingen maakt. Welke hypotheekvormen zijn er? En welke vorm moet ik nemen? Misschien is het verstandig om uw bestaande hypotheek over te sluiten zodat u wellicht honderden euro’s kunt besparen. Droomt u al van een nieuwe keuken of badkamer?

Waterman Assurantiën & Hypotheken staat voor helder en duidelijk advies. Een goed en begrijpelijk advies is heel belangrijk bij het kopen van een nieuwe woning of bij het wijzigen van de hypotheek tijdens de looptijd. Je sluit een hypotheek één keer af, maar je betaalt er maandelijks aan. Daarom vinden wij dat het afsluiten van een hypotheek op een heldere, eenvoudige manier uitgelegd moet worden. U bent degene die het moet begrijpen en dat is waar wij naar streven.

Wij begeleiden en adviseren u tijdens het hele hypotheektraject. Er wordt duidelijk uitgelegd welke hypotheekvormen er zijn en welke het beste bij u past. Wij kijken ook of u een hypotheek kunt krijgen met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) of koopgarant. Ook laten wij u een duidelijke vergelijking zijn tussen verschillende aanbieders.

Wij werken met gerenommeerde hypotheekverstrekkers en kunnen u aantrekkelijke rente tarieven aanbieden, waarbij ook altijd rekening wordt gehouden met de fiscale aspecten. Wij kunnen van nagenoeg elke aanbieder van hypotheken een offerte aanbieden. Waterman Assurantiën & Hypotheken is niet aangesloten bij een organisatie. Wij zijn dus geheel onafhankelijk. Wij vinden het belangrijk dat een aanbieder de best passende oplossing voor u heeft.

Wanneer u langs komt voor een eerste gesprek dan is dit bedoeld om geheel gratis samen met u te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. In dit eerste gesprek inventariseren wij uw wensen en mogelijkheden. Wanneer u hier een goed gevoel bij heeft en met ons zaken wenst te doen, kijken wij er naar uit u te begeleiden en te adviseren  tijdens het hele hypotheektraject.